Kundvagn
Snabb leverans, 2-3 dagar Fri frakt över 1499 kr
Fri frakt över 1499 kr
Diskret leverans Anonym avsändare med neutral låda
Diskret leverans
Säker betalning Betala säkert med Klarna
Betala säkert med Klarna

Vanliga frågor

Vi är här för att hjälpa dig

Vanliga frågor om order och leverans

Order och leverans

På Eroteket så använder vi Klarna Checkout, där finns det en mängd olika säkra betalsätt för dig som kund att välja mellan.

Alla leveranser från oss på Eroteket sker i ett neutralt brunt paket med ett lager som avsändare. Det finns ingenting på paketet som indikerar att leveransen är från oss.

Vi levererar alla våra paket med antingen PostNord eller DHL. Vilken leverantör paketet levereras med beror på var i landet du bor.

Beroende på var du bor i landet så skiljer det sig, men normalt så har du din beställning inom 2-4 dagar.

Frakten kostar 69kr och alla ordrar över 699kr är fraktfria.

När din beställning är packad och klar så skickar vi en leveransbekräftelse till dig där du kan spåra ditt paket. Skulle det vara oklarheter så kontakta vår kundtjänst på kundservice@eroteket.se så hjälper vi dig.

Just nu så levererar vi endast inom Sverige.

Alla betalningar går genom Klarna och där står det “TJ Ecom Group AB” på fakturan.

Hos Eroteket så plockar vi och packar din order så snabbt som möjligt, men självklart så kan vi stoppa din beställning om den inte har skickats iväg.

Vanliga frågor om retur och reklamationer

Returer och reklamationer

Du tar enkelt kontakt med vår kundtjänst på kundservice@eroteket.se och uppger ordernummer och produkt så hjälper vi dig med din retur.

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

Vid en reklamation så tar du kontakt med vår kundtjänst på kundservice@eroteket.se och uppger ordernummer samt vilken produkt som har gått sönder så hjälper vi dig med din reklamation.